VÝMĚNA A SJEDNOCENÍ POLARIT DUŠE LÁSKY

Ježíš a Marie Magdaléna, kteří se již několikrát střetli skrze své nositele, se nyní střetli opravdu. Duchovní dvojčata – blíženecké Duše – Duálové – polarity se přesně 11.6. 2016 v 11:11 protly a sjednotily. Dokonce i v Mayském kalendáři byl k tomu vysoce energetický den 11. – harmonizace polarit.

Protože při posledním ukřižování Krista se jejich Duše vyměnily, nosil Ježíš Duši Magdalény – Gai a Magdaléna Duši Ježíšovu – Neptuna. Přesně v 11:11 – 11.6. byl Ježíš konečně probuzen a společně s Magdalénou dokončili výměnu polarit za své. Co to všechno bude znamenat pro vás, milovaní?

Přesně to, že muži se znovu stanou energeticky muži a ženy ženami. Jistě jste si u probouzených lidí této výměny všimli. Nyní se vše dostane opět do rovnováhy. Dojde tak k výměně ohně za vodu a naopak.

Tedy, vnitřní cholerický oheň muže se změní na duchovní vodu a moudrost a vnější vodní stagnace až letargie se změní na duchovní oheň Jupitera (Neptun s Venuší v rovnováze). Bude to pro mnoho probuzených mužů znamenat vnitřní klid a intuici a vnější akčnější pohled na svět. Touha po sebevzdělávání a podnikání bude více než pravidlem. Touha smysluplně pomáhat druhým též. Mužům tato velká energetická výměna a následná vlna Síly přinese uvolnění z jejich dosavadních vězení. Vztahy, práce, bydlení, cokoli nefunkčního bude povoleno ze sevření a oni budou moci odejít. Ne všichni tak učiní ale potenciál a Sílu vesmíru na to mít budou. Vždy záleží na jejich osobní volbě. Též začnou vyhledávat duchovní možnosti rozvoje a velmi silně se dále probouzet. Začnou bilancovat, přehodnocovat, měnit priority a vlastní žebřížek hodnot. A to mnohdy úplně opačně než před tím. Muži DOVOLTE SI TO. JE VÁŠ ČAS.

Pro ženy to bude znamenat probuzení vnitřní harmonie duchovní Velekněžky a Královny vod Venuše a díky tomu hluboké probuzení duchovních darů pro jejich poslání. Vize, intuice, vnitřní vidění a vědění, telepatie, léčitelství srdcem apod. Navenek se v nich projeví Ohnivá Venuše – Gaia – akční tvořitelka života svého i druhých. Přinese to ukotvení ve hmotě a díky tomu odpovídající HOJNOST. Ženy do teď byly trochu od financí odsunuty, díky Králi vod v nich. Ten jim zprostředkovával hlubší moudrost a vědění, ne však hmotu, jako takovou. Je duchovní a proto finance nepotřebuje. Ženy však ano. Díky Venuši vnější i vnitřní, obdrží mnoho inspirace, nápadů a díky Neptunovi a Jupiterovi v mužích, též jejich podporu, spolupráci a odpovídající hojnost. Tyto archetypy ve vás se začnou přímo magneticky přitahovat, díky svému sjednocení a vy začnete vytvářet vztahy vyšších duchovních úrovní. Pracovní i osobní. Vztahy osvícené, přátelské i milenecké. Duchovní partnerství.

Tato Magie Lásky Venuše ve vás byla nyní probuzena a vytvoří obrovský potenciál skrze spřízněné Duše pro vaše pracovní i milostné vztahy.

Etapa Avatarských vztahů je probuzena. A vaše společná Láska i poslání nyní uzdraví svět.

A tak se staň.

 

S Láskou a požehnáním vám všem vaše Isabel